O nas

Kovinarstvi Hanželič - Vaš partner za strojno obdelavo

Podjetje HANŽELIČ, d.o.o. je družinsko podjetje, naslednik podjetja Ključavničarstvo Hanželič Franc s.p., ki se je ustanovilo leta 1973, s sedežem v Dornavi.

Vse do leta 1990 so bili glavni proizvodi štedilniki na trdo gorivo. Kasneje pa izdelki iz nerjavečega materiala po naročilu (konstrukcije, ograje, deli za čistilne naprave, razni sestavni elementi strojev,..). Odgovoren in resen odnos do strank, njihovo zaupanje, ter premišljene naložbe v znanje in nove tehnologije so nam omogočili, da ob 30-tem jubileju, torej leta 2003, odpremo poslovno enoto v obrtni coni v Markovcih. V letu 2013 smo razširili našo dejavnost s CNC rezkanjem in struženjem, ter se tudi v tej dejavnosti hitro izprofilirali kot zaupanja vreden partner.

Naša vizija so stalne izboljšave proizvodov in procesov ter uporaba najnovejših prijemov in učinkovitih orodij. Osebje sestavljeno od mladih in v modernih tehnologijah podkovanih strokovnjakov pod vodstvom izkušenega gospoda Franca Hanželiča je zagotovilo, da bomo viziji lahko sledili in ob tem reševali vse izzive, ki jih prinašta čas in zahteve strank.

Naša poslovna enota v obrtni coni v Markovcih